2018. 03. 11.

Papkaland – új sorozatot indít a 777 – VIDEÓ!

Hónapok óta tartó előkészületek után leplezzük le előttetek a 777 csapatának újabb ötletét: Papkaland néven új sorozatot indítunk Youtube-csatornánkon! Bese Gergő atya ezúttal sofőrként és beszélgetőtársként csillogtatja meg talentumát!

Kezdetek óta arra törekedünk, hogy a hitről és az általunk vallott értékekről szerethető, befogadható módon és stílusban tegyünk tanúságot: az valljuk, hogy nem az örömhírt kell megváltoztatni, hanem olyan módon kell azt eljuttatni, amelyre az ember felkapja a fejét. Reményeink szerint ezt a kezdeményezésünket is olyan szeretettel fogadjátok, mint az eddigieket!

Szokatlan látvány, hogy egy reverendát viselő pap autójában kamerák vannak és felvétel folyik mindarról, amiről a mellette ülő emberrel beszélget útközben. Persze maga a műfaj ismert: riporter és vendég egy autóban nem újdonság, de a fenti összetételre szokták mondani, ilyen még nem volt. Valószínűleg nem csak Magyarországon, hanem máshol sem!

hirdetés

Bese Gergő atya az oldal indulása óta fontos szerepet tölt be a 777 életében. A fiatalokkal tökéletesen szót értő atya azonban nem nekünk köszönheti hírnevét: közvetlen stílusa, humora és értékes gondolatai miatt nagyon hamar népszerű lett, nemcsak a vallásos emberek környezetében. Vele indulunk útra, hogy utasaival személyes lelki utakat járjunk be: miközben az autó halad, a beszélgetés folyik: emberről, szeretetről, hitről, küzdelmekről… Mindez persze azzal a talentummal, empátiával, szeretettel és humorral, ami Bese Gergőre jellemző.  Nem műsorvezető, hanem beszélgetőtárs, aki ugyanúgy egy vidám pap marad, szó szerint beszélget utasaival. Válaszol a kérdéseikre, elmondja gondolatait, a saját egyéniségét hozzátéve. Legyen a vendég híres – vagy kevésbé, keresztény vagy még hitét kereső. 

Azt gondoljuk, hogy a Papkaland egy remek evangelizációs lehetőség, amely rengeteg nem hívő emberhez juthat majd el.  Törekedtünk arra, hogy a lehető legjobb minőségű alkotások szülessenek, ezért profi stáb forgatja a részeket! Ehhez az adományaitok mellett a Kreatív Kontroll támogatása is szükséges volt. Az elkövetkező napokban rengeteg új részletet árulunk el: többek között kiderül, hogy ki lesz az első vendég, illetve hogy mikor debütál a sorozat: de addig is fogadjátok sok szeretettel a Papkaland főcímét:

 

 

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Papkaland
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás