2018. 03. 07.

Elindult az első protestáns rádió Budapesten

A protestáns Sola lesz a Katolikus Rádió és a Mária Rádió mellett a harmadik Budapest körzetében hallgatható vallási elkötelezettségű adó.

„Műsorterveink az emberek konkrét helyzeteire, napi tennivalóira, erkölcsi kérdéseire adnak válaszokat, modelleket, gondolatokat, és mindezt a keresztény hit és értékrend alapján.” – nyilatkozta dr. Erdélyi Gábor ügyvezető igazgató az evangélikus.hu-nak. A Sola Rádió – Budapest 101,6 MHz frekvencián érhető el, céljuk a magvetés, médiaevangelizácó, az alábbi igei alapon:

„Aztán sok mindenre tanította őket példázatokkal: Íme, kiment a magvető vetni, és vetés közben néhány mag az útfélre esett, aztán jöttek a madarak, és felkapkodták. Mások sziklás helyre estek, ahol kevés volt a föld, és azonnal kihajtottak, mert nem voltak mélyen a földben; de amikor a nap felkelt, megperzselődtek, és mivel nem volt gyökerük, kiszáradtak. Mások tövisek közé estek, és amikor a tövisek megnőttek, megfojtották őket. A többi pedig jó földbe esett, és termést hozott: az egyik százannyit, a másik hatvanannyit, a harmadik harmincannyit. Akinek van füle, hallja!” (Máté 13,3–19)

 

Kép: pexels.com

hirdetés

Forrás: evangelikus.hu, 24.hu

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás