2018. 03. 05.

Gyere velünk (újra) Csíksomlyóra!

Idén pünkösdkor (május 17-21) újra útra kerekedünk, hogy részt vegyünk a híres csíksomlyói búcsún! Ezúttal úgy állítottuk össze a programot a Spiritours vezetőivel, hogy ne csak hitéletileg, de kulturálisan is feltöltődve érkezzünk haza!

Elindult a jelentkezés a 777 második szervezett útjára, amelynek célja ezúttal is a csíksomlyói búcsú lesz! A tavalyi évben már hetekkel előtte elkelt az összes hely a 40 fős buszon, és alighanem most is remek társasággal vághatunk neki erdélyi utunknak!

Tavaly kifejezetten kemény zarándoklaton vehettetek részt, és habár a mostani út sem lesz feltétlenül pihentető, de azért igyekeztünk kicsit lazítani a dolgokon. A pénteki napot ezúttal székelyföldi nevezetességek meglátogatásával töltjük, megnézzük a parajdi sóbányát, elmegyünk a Medve-tóhoz, sétálunk Székelyudvarhelyen is. Szombaton még napfelkelte előtt megkezdjük zarándoklatunkat a csíksomlyói nyereg felé. Ezúttal is megtapasztalhatjuk a szavakkal leírhatatlan élményt: amerre a szem ellát mindenhol magyar zászlót lengető több százezres emberáradat, imádságban egyesülve.

hirdetés

Ezt követően Böjte Csaba testvér tusnádfürdői gyermekotthonába látogatunk, ahol igazi vendégszeretettel találkozhatunk. A gyermekek és a nevelők is úgy fogadnak majd bennünket, mintha már évek óta ismernénk egymást!

A négynapos program utolsó napjaként Zernyesten alszunk, aki tavaly velünk volt, aligha felejtette el Béla atyának, a magyar papnak a kedvességét. Ezúttal is nála szállunk meg, ő fog főzni ránk!

Felejthetetlen élmény volt mindannyiunk számára a tavalyi kaland, így nem lehetett kérdés, hogy idén is nekivágunk! Ha szeretnél egy remek lelki programot, ha meg akarod ismerni az erdélyi magyarok szeretetét és a csíksomlyói búcsú felejthetetlen élményét, akkor nagyon nagy szeretettel várunk!

Ha kérdésed van szeretettel várjuk, ha a regisztrációhoz pedig kattints ide!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás