2018. 02. 09.

Mitől lesz keresztény a farsangi bulink?

Szombat este 21 órától a Liget Clubban a 777 történetének második bulijára kerül sor – ezúttal is a ShoeShine csapatával összefogva szervezzük meg a szórakozási lehetőséget. Rengeteg kérdést kaptunk az esemény kapcsán, legtöbbeteket az érdekel, hogy mitől lesz keresztény ez az este?

1. Kis lelki töltet megérkezéskor

Amikor megérkezel majd szombat este a bulinkba, akkor nem welcome drinket kapsz, hanem egy rövid lelki üzenetet. Az a célunk, hogy az első pillanattól kezdve érezd, hogy ez a buli nemcsak arra szolgál, hogy jól érezd magad, hanem hogy útravalót is kapjál. Ezek a gondolatok – bibliai idézetek, példaképek erős mondatai – tapasztalatunk szerint néha nagyon betalálnak, a tavalyi bulink után rengeteg hálás üzenetet kaptunk.

2. Bese Gergő atya megnyitója

Igen ritka az a buli, amelyet Isten egyik szolgája nyit meg, de a szombat esti ilyen lesz! Bese Gergő atya – aki reverendában is hajnalig ropja a táncot – az előző bulinkhoz hasonlóan külön fogja köszönteni az egybegyűlteket. Ahogy tőle megszoktuk. röviden, tömören, de mégis emlékezetesen! A buliban bármikor oda mehetsz akár a 777 szerkesztőihez, akár Gergő atyához!

3. Mi magunk tesszük kereszténnyé!

Szervezhetnénk bármilyen eseményt keresztény jelzővel, ha az egybegyűltek elsöprő többsége nem lenne az, eléggé hiteltelen lenne. A Liget Clubban lévő szombat esti bulit mi magunk fogjuk igazán kereszténnyé tenni! Többen kérdeztétek miért nincs a szórakozóhely honlapján fenn az esemény: pont ezért! Mert ez a buli zártkörű, mi csak béreljük a helyet. Ezért is kell regisztrálni, hiszen így tudjuk biztosítani azt, hogy olyan emberek jönnek el erre a különleges eseményre, akik kulturáltan, de önfeledten tudnak szórakozni. Fontos, hogy bátran hívd nem keresztény, nem hívő barátaidat is. Azokat, akik eddig azt hitték, hogy  a keresztények máshogy buliznak, és hogy nem is partyarcok! Hidd el, nagyon jól fogják érezni magukat, az előítéleteik pedig hamar el fognak tűnni!

hirdetés

Az elmúlt hetekben sokat dolgoztunk azért, hogy egy remek estét tudjunk eltölteni Veletek. Hogy újra azt lássuk, hogy több százan buliznak velünk együtt, kulturáltan, felszabadultan és boldogan! Szeretettel várunk!

Ne felejts el regisztrálni: http://goo.gl/forms/wdLuXVeDv4GGHJvZ2

Megköszönjük, ha Facebookon jelzed az ismerőseidnek, hogy részt veszel az eseményen:

https://www.facebook.com/events/391793847926932/

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás