2017. 12. 23.

Karácsonyi filmajánló

Néhány film a szeretetről és a hitről, amiről a karácsony is szól. Jézus, Isten fia emberré lett, megszületett, hogy megváltson minket embereket, pusztán azért mert Ő a szeretet. Íme négy inspiráló film, ami segíthet ráhangolódni a szeretet hullámhosszára.

1. Karácsonyi angyal

Karácsonykor sokan szembesülnek a magánnyal. Főleg idősek, de olykor fiatalok is magányosan élik életüket. Így élt Aslhey is, akinek középszerű életét a kutyája töltötte ki. Egészen addig, míg Nick, az idős szomszéd jótékonykodása ki nem rángatta a magányból. Mire nem képes egy kis szeretet!? Karácsonykor mind ezt szeretnénk megtapasztalni, átélni.

hirdetés

2. Viskó

Mack, a megtört és a Nagy Szomorúságban élő férfi egy téli napon levelet kap Istentől. A levélben egy meghívás van, melynek a férfi nem tud ellenállni és megkeresi Őt a viskóban. Az Atya, Jézus és a szentlélek pedig csodálatos élményben részesítik: meggyógyítják fájó szívét és megmutatják milyen különlegesen szeretik Macket. (Film)

 

3. Végtelen hit

Inspiráló történet a hit erejéről. Amikor már mi emberek kevesek vagyunk és csak a hit marad, akkor jön Isten és csodálatos ajándékkal lep meg bennünket. Grant igazán kiböjtölte, hogy Isten csodálatos dolgokat vigyen végbe az életében. Bár a történet nem karácsonyi, mégis van aktuális üzenete: Isten mindig a legcsodálatosabb ajándékkal készül számunkra. Ennek része Krisztus születése is. (Film)

 

4. Szelíd szerelem

Ez a film az újrakezdésről szól. Az új remények hazájában szeretne letelepedni Marty, akinek egészen váratlanul kell szembenéznie férje elvesztésével. Az ismeretlen nyugaton, ahol senkit nem ismer, egészen szokatlan segítséget talál. A mély hitű Clark otthont ad neki télire, sőt ennél sokkal többet, szeretetet. A filmnek több része is van, melyek mind a hétköznapok szeretetéről szólnak.

 

Képek: pexels.com

Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás