2017. 11. 12.

Szólj be a papnak! – A halál utáni életről faggathatjátok a vendégeket

Új helyszínen, és többek között egy lelkésznővel folytatódik a Szólj be a papnak! programsorozat november 13-án, Budapesten, ezúttal a D18 kávézóban!

Újra izgalmas témát választottak a Szólj be a papnak! szervezői , hiszen november 13-án, hétfőn este 19:30-tól “Élet a halál előtt és után” címmel tartják meg a programsorozat következő állomását, ezúttal a D18 kávézóban.

hirdetés

Michels Antal római katolikus, és Boros Dávid baptista lelkészen kívül Gombkötő Beáta evangélikus lelkésznő válaszol majd a kérdésekre. A rendezvénynek így valójában már “Szólj be a papnak, a lelkésznek vagy lelkésznőnek” címet kellene viselnie, de az egyszerűség kedvéért nem lesz névváltoztatás.

A rendezvény elsődleges témái az e világi és túlvilági élet, valamint a halál előtti és utánra  vonatkozó keresztény tanítások lesznek. A papot, a lelkészt és a lelkésznőt ezúttal is laza, kötetlen hangulatban lehet majd faggatni. A rendezvény célja elsősorban továbbra is a nem hívők, illetve útkeresők megszólítása, de a szervezők örömmel latnak bármilyen felekezetű keresztényeket is.

A korábbi tapasztalatok tanulságát levonva ezúttal a kérdéseket akar a helyszínen írásban is fel lehet majd tenni, de azokat előre is el lehet küldeni az esemény Facebook-oldalán is. A szervezők kifejezetten arra buzdítanak mindenkit, hogy “rázós” kérdéseiket se tartsák vissza, a papok lélekben felkészültek arra, hogy a fontos, mindenkit foglalkoztató kérdésekre választ adjanak.

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás