2017. 10. 31.

Most már víz alatt is olvashatod a Bibliát!

Nem kell már megtanulnunk vízen járni, ha szárazon akarjuk tartani a Szentírást – a vízálló Biblia létezik!

Az amerikai Bardin Marsee Publishing kiadó alapítói megalkották a vízálló Bibliát. Bobby és Anna Bardin 2005 óta forgalmazza a szokatlan kivitelezésű Szentírást. Mitől olyan különleges?

Vízhatlan, ráadásul lebeg a vízen.


A furcsa ötletről a házaspár a weboldalukon számoltak be:

„Hiszünk Jézus Krisztusban, és a teremtett világ szerelmesei vagyunk. Gyakran kell megküzdenünk az elemekkel, ezért szerettünk volna egy olyan Bibliát, amely minden körülmények között velünk lehet. Felfedező útjaink során jártunk hegycsúcsokon, patakparton, homokos tengerparton, ködös völgyekben, sötét barlangokban, hőforrásoknál (…)”

hirdetés

Aztán az imádkozás szokatlan módjait is felfedezték, egy kád vízben elnyújtózva vagy épp a szörfdeszkán. Sőt, a katonaságtól is kaptak megbízást, amikor 2013-ban egy új-zélandi tábori lelkész, Lance Lukin, a találmányuk iránti lelkesedésétől vezérelve különleges megrendelést adott a Bardin házaspárnak: 5000 darab terepszínű borítójú Bibliát kért tőlük, kifejezetten a hadsereg számára.

Ha szeretnétek beszerezni egy ilyen különleges tulajdonsággal rendelkező, és mellesleg kizárólag angol változatban létező Szentírást, a klasszikus vízálló példányért nagyjából 45 dolláros kiadással kell számolnotok, a bőrkötéses változat ára pedig akár 150 dollárig is emelkedhet.

Fordította: Nagyné Molnár Ildikó

Forrás: Aleteia

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás