2017. 06. 29.

Lengyel-magyar keresztény ifjúsági fesztivál Budapesten

Remek programmal búcsúztathatjuk a fővárosban a júniust: 30-án a város szívében, a Szent István Bazilika előtti téren kerül megrendezésre a Lengyel-Magyar Keresztény Ifjúsági Fesztivál tanúságtételekkel, könnyűzenei koncertekkel, táncházzal – és a 777-tel!

Lengyel – Magyar Ifjúsági Fesztivállal ünnepelik Budapest szívében, a Szent István Bazilika előtti téren a székesegyházban található Fekete Madonna kép koronázását június 30-án a délutáni óráktól egészen 22 óráig. Az ünnepi programok a bazilikában a 14 órai szentmisével kezdődnek, ezt követően 16:15-től kerül sor a szabadtéri programokra.

A téren színpaddal, óriáskivetítővel készülnek a rendezők. Fellép többek között Lengyelországból a Sokolowanie, Szczawnica valamint Czestochowa és Krakkó városából érkezett fiatal zenészek, hazánkat pedig Csiszér László és a Boanergész Együttes képviseli.

hirdetés

A fellépések között rövid tanúságtételeket hallgathatunk meg. 20:30-tól a Cosa Polska trió vezetésével frenetikus lengyel – magyar táncház lesz, egészen este 22 óráig. A táncok tanulásában a Jászok Együttese lesz a segítségünkre.

Az esemény Facebook-oldala itt található. A rendezvényen a 777 szerkesztői csapatának tagjaival is találkozhatsz!

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás