2017. 06. 08.

Elmebeteg törvényt fogadtak el Kanadában

Kanada Ontario tartománya újabb lépést tett a homoszexuális és keresztényellenes önkényuralom megvalósítása felé.

A tartomány parlamentjének többsége – az ülésszak nyári szünet előtti utolsó munkanapján – elfogadta a „89. törvényt”, amely kiszélesíti a szociális intézmények hatáskörét annak érdekében, hogy lehetővé válhasson azoknak a gyermekek elhelyezése, akiknek szülei ellenszegülnek az uralkodó ideológiának. A nagy többséggel, (63 igen és 23 nem szavazattal) elfogadott törvény alapján a gyermekek családjukból kiemelhetőek lesznek, amennyiben szüleik ellenzik az LGBTQI (röv: leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transzszexuális, szexuális identitását kereső, interszexuális) jogokat és ideológiát.

A szöveg kiegészíti a „nemi identitás” és „nemi kifejezés” tényezőivel mindazokat az elemeket, amik „a gyermek elsődleges érdekének” meghatározását adják, és amely meghatározás alapján a gyermek szüleitől elszakítható és más, közfelhatalmazással rendelkező felnőtthöz helyezhető lesz. A törvény azt is lehetővé teszi, hogy azok a házaspárok, akik nem fogadják el ezeket a jogokat és ideológiát, ne lehessenek örökbefogadó- illetve nevelőszülők.

A törvény célja egyértelműen kiderül Michael Coteau, Ontario gyermek- és családügyi miniszter nyilatkozatiból. A miniszter kijelentette, hogy amikor egy gyermek egy bizonyos „neműnek” vallja magát, ami nem egyezik biológiai nemével és ezzel szülei ellenzését váltja ki, „én ezt a bántalmazás egyik formájának tartom (…)  És ha ez bántalmazás törvényi minősítés alá esik, a gyermek ebből a közegből kiemelhető és védelembe vehető lesz olyan helyen, ahol ez a bántalmazás megszűnik.

hirdetés

Ezentúl a gyermekvédelmi ellátók jogosultak lesznek egyfajta „rendőrségi intézkedésre”: „Betörhetik az ajtódat és elvihetik biológiai gyermekeidet, ha tudják rólad, hogy ellenzed az LGBT ideológiát és a nemi identitás csalárd elméletét. Ha például kiderül, hogy gyermeked homoszexuális érdeklődésű vagy nemi hovatartozásában bizonytalan.” – hangsúlyozta Jack Fonseca, a kanadai élet- és családvédő Campaign Life Coalition Egyesület felelőse.

De van ennél rosszabb: a szülők gyermekeik nevelésére vonatkozó elsődleges jogának ilyen szégyentelen megsértése ellen Ontario Katolikus Egyháza nem emelte fel a szavát. Mint ahogy eddig sem tette egyszer sem, amikor akár szövetségi, akár tartományi szinten a liberálisok beindították az LGBT „úthengert”- tette hozzá szomorúan Fonseca.

Forrás: CQV

Fordította: Nagyné Molnár Ildikó

Fotó: The Georgia Straight

Hírek
hirdetés

2 hozzászólás

  • Válasz Elinor 2017. 06. 09. 07:12

    Te jó ég… hol marad így a szólásszabadság? Liberalizmus… ahha, persze, ez már inkább diktatúra.

  • Válasz Kis Gyimrót 2017. 06. 18. 01:03

    El kell olvasni az eredeti törvényt is, nem csak ezt a foshalmot.
    A törvény szerint akkor vehető el a gyermek a szülőtől, ha az tiltja a gyereket a homoszexualitástól, megalázza, bántalmazza miatta. Simán csak a szóbeli erőszakot is egyenrangúnak ismerték el a fizikai erőszakkal.
    Ezért nem szólalt fel a Katolikus Egyház sem ellene, hisz a gyermekbántalmazás egyértelműen bűncselekmény.