2017. 06. 06.

Idegbénulásban szenved a keresztény táncos – mégis hálás Istennek

Jerron Herman hivatásos táncos és idegbénulásban szenved, melyben testének teljes bal oldala érintett: családjától kapott keresztény hite az, ami segítette őt túllépni ezen a fogyatékosságon.

Jerron, danseur pro malgré sa paralysie cérébrale !

📰 En savoir plus ? Découvrez notre article sur ce sujet !➡https://wp.me/p3iitR-5Lg

Közzétette: Info Chrétienne – 2017. június 1.

Szülei a Rómaiakhoz írt levél 8,28 ígéretét szem előtt tartva nevelték fiukat, mely szerint „az Istent szeretőknek minden javukra válik”.  Rossz fizikai állapota ellenére Jerron „szerencsésnek” tartja magát, hogy keresztény hitben nőtt fel.

„Amikor az orvosok közölték a diagnózist, azt is elmondták, hogy soha nem fogok tudni egyedül felöltözni vagy egyedül enni, és hogy bármit akarok tenni, mindenben segítségre szorulok majd.”

Jerron mégis már hat éve táncol egy hivatásos társulatban, a Heidi Latsky Dance Company-ban. A nemrégiben a Faith Wire-nek adott interjújában Jerron elmondta, hogy fogyatékossága az ő számára „nem hiányosság, hanem egy adu.” Soha nem ingott meg hitében és ő maga sokak számára áldás és bátorság forrása lett.

„Tudom, hogy az emberek sok mindenen mennek keresztül, valódi félelmeik vannak, valódi akadályokkal néznek szembe. De létezik egy igaz Isten, aki gondot visel életünkre, szívünkre és céljainkra.”

Fordította: Nagyné Molnár Ildikó

Forrás: Info Chretienne

Fotó: Heidi Latsky

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás