2017. 05. 30.

Így láttuk mi – a csapat Offline-élményei

A hétfő esti, nagy sikerű rendezvény után arra kértük a 777 szerkesztőit, röviden osszák meg egy-egy élményüket, gondolatukat a programmal kapcsolatosan. Íme, a csapattól érkezett visszajelzések.

„Jó volt látni ennyi fiatalt és időset, akiket érdekel, hogy mi történik a világban, hogy mi történik a kereszténységgel, és vették a fáradságot, hogy eljöjjenek erre a beszélgetésre! A 777 nem csak egy weboldal, hanem többé-kevésbé egy közösség is, ezt éreztem tegnap is, amikor körbenéztem.” (Herényi Márk Barnabás)

„Öröm volt megtapasztalni azt a lelkesedést, ahogy mindenki jött aláírni a molinót. Szinte nem is volt kérdés senkinek, annyira egyértelmű volt. Sokan a teremből jöttek vissza, és volt, aki teljesen meghatódott az ötlettől.” (Harmati Dóra)

„Fantasztikus volt látni, hogy Bashar Warda milyen nyugalommal, és milyen mély hittel tud beszélni azokról a tragédiákról, amelyek körülötte történnek. De ennél is nagyobb élmény volt megtapasztalni, hogy a közös ajándékunknak hogyan örül: nagyon meghatódott, és egészen biztosan felejthetetlen élménnyel hagyja el Magyarországot, hogy visszatérjen hazájába.

Meg tudtuk egymást erősíteni keresztények, ennél többet pedig nem érhettünk el: tökéletes este volt!”

(Martí Zoltán)

„Rendkívül szimpatikus volt az az alázat, amelyet Warda érsek tanúsított a színpadon. Ugyanígy megfogott az az őszinte hit és mély lelkiség, amely záróimájában volt tapasztalható. Az pedig, ahogy a pozitívumokat is képes felfedezni az embertelenség idején, számomra egyértelmű tanúságtételt jelent.” (Vágvölgyi Gergely)

„Az előkészületek és az este során az lebegett a szemem előtt, hogy bár nem tudnunk fizikailag ott lenni Irakban az üldözöttekkel, talán azzal, ahogy ezt megszervezzük, ahogy jelen vagyunk, egy kicsit mégis ott lehetünk velük. A figyelmünkkel, jelenlétünkkel, mosolyunkkal erőt adhatunk Warda atyán keresztül ezreknek, akikkel majd találkozik és elmeséli, mi történt vele és több száz fiatallal egy este egy kis európai országban. Szerintem sikerült – és fantasztikus volt!” (Heltai Péter)

„Az est tartalmi ajándékain és a rekord létszámon kívül Szerkesztőségünk nagyon hálás azért is, hogy adományaitokkal megtiszteltétek a rendezvényt. Nélkületek nem sikerült volna!” (Téglásy Nóra)

777 OFFLINE
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás