2017. 03. 08.

Református egyetemistáknak tart előadást a 777 csapata

Megtisztelő meghívást kaptunk jövő hétvégére, Szegeden fogunk előadást tartani a Református Egyetemisták Kárpát-medencei találkozóján.  Jelentkezési lehetőség ma éjfélig!

Légy büszke keresztény! – Ez a címe a 777 csapata előadásának, amelyet jövő szombaton tart az #ÁrAdás névre elkeresztelt szegedi találkozón, amelyen református egyetemisták vesznek részt. Megtisztelő a meghívás számunkra, amelyet nagy örömmel fogadtunk el: a 777 csapatából Harmatiné Kunszabó Anna, Harmati Dóra, Herényi Márk Barnabás és Martí Zoltán beszélnek majd arról, hogy hogyan élik meg hitüket, a nehézségeket és a könnyebb időszakokat, mennyiben segít ebben számunkra is az oldal létrejötte.

Választ kaphattok arra, hogy hogyan tudjuk összeegyeztetni a komoly keresztény kérdéseket a fiatalos lendületünkkel, és talán az is kiderül, hogy miért érzik sokan úgy, hogy a 777 egy hatalmas űrt tölt be a magyar médiapiacon.

Különleges élmény lesz, hiszen két katolikus és két evangélikus szerkesztő látogat el református testvéreinkhez, ezzel erősítve a 777 gondolatát, hogy össze kell tartanunk és a közös értékeinket kell előtérbe hozni.  Mi már nagyon várjuk a találkozást, ha ti is örömmel beszélgetnétek velünk, akkor irány Szeged,  március 18-án!

Minden további részlet a program hivatalos oldalán!

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás