2017. 01. 18.

„A Bibliában minden benne van” – Gera Zoltán

Terjedelmes interjút adott a 24.hu internetes portálnak Gera Zoltán, a magyar válogatott és a Ferencváros labdarúgója. A beszélgetés során a hite is szóba került a mélyen vallásos sportembernek.

Gera Zoltán soha nem titkolta, hogy hite miatt lett az az ember, akit manapság fociszeretők százezrei szeretnek és tisztelnek. Az interjúban a középpályás így fogalmaz:

„Más lett az értékrendem, a felfogásom az életről, mindenről. Korábban is próbáltam visszatérni a jó útra, kidobtam a cigit, kitaláltam, rendes gyerek leszek, de nem bírtam sokáig, két napig, addig se, hit nélkül nem ment. De ahogy átadtam az életemet Jézus Krisztusnak, megutáltam mindazt, ami nélkül nem tudtam élni. Célom lett: rendes ember lenni, Istennek tetsző életet élni. Sokat tanultam és tanulok a Bibliából. Minden benne van.”

Melyik a legfontosabb rész?

„Az, hogy minden féltett dolognál jobban őrizzem a szívemet, mert abból indul ki az élet, és ha az ember szíve tiszta, az élete is az lesz, és a beszéde is. A gyülekezetben testvérek vagyunk, ott ismertem meg a feleségemet, gyermekeink születtek, akiket istenfélő életre nevelünk. Az Istennel való közösség a legfontosabb számomra, az, hogy ne sértsem meg őt.”

Borítókép: Gera Zoltán

Ne feledd, a megosztással evangelizálhatsz!

Tanúságtétel
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás