2016. 12. 17.

Karácsonyi kisfilmek- 3. rész

Egy hét múlva itt a karácsony! Remélem várjátok már. És remélem nem csak azt, hogy végre túl legyünk rajta… Páratlan nap lévén íme egy újabb páratlan kisfilm, talán az egyik legfontosabb üzenettel: Szánj időt arra, ami/aki igazán fontos.

Nem is tipikusan karácsonyi ez a kisfilm, és -a szemfülesek már biztos belenézegettek- sok más található a youtube-on, ami karácsonyibb is, meg ugyanígy idő tematika, de próbáltam olyanokat keresni, amit angolul nem tudók is értenek, és nincs szükség fordításra, egyedül a mottó miatt.

hirdetés

Az idő. Mi idén Erdélyben karácsonyozunk, plusz az egyik nagymamám 80 éves lesz 23-án, úgyhogy igazi nagy családi ünneplés lesz. És meg is írom majd -vagy ezzel a cikkel üzenek :] -, hogy ne stresszeljen senki az ajándékokon (huszonvalahányan leszünk ott, mint szűk család), legyen az az ajándékunk egymás számára, hogy együtt vagyunk mindannyian, és felszabadítjuk az egész délutánt egymás számára. Nem facebook-ozunk, nem vonulunk el a szobánkba, hanem együtt vagyunk, és egymásnak örülünk. Beszélgetés, akár kisebb körökben, társasozás, éneklés,hóember építés…, annyi mindent lehet EGYÜTT csinálni! Az ajándék mellett ne feledkezzünk el a Minőségi IDŐ-ről, sem, mint szeretetnyelv.

Advent Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás