2016. 09. 30.

Vezess ott, ahol vagy – interaktív műhelykonferencia a vezetésről.

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre Budapesten a GLS Nemzetközi vezetői konferencia, 2016. október 7-8. között, a MOMkult-ban. A kétnapos vezetői műhely során inspiráló gondolatok, praktikus vezetéselméleti ismeretek, gyakorlati és személyes példák hangzanak majd el nemzetközi előadók tolmácsolásában.

„Vezess ott, ahol vagy.” – szól a GLS szlogenje nemcsak a nagyvállalatok vezetőinek, hanem a civil szféra, a család, a közszolgálat, az oktatás és a gyülekezetek irányítóinak is. A GLS Nemzetközi Vezetői Konferencia a Chicago melletti Willow Creek Gyülekezetből indult el és ma már a világ több mint 120 országában kerül megrendezésre évről évre. A rendezvény védnökei a Magyar Evangéliumi Szövetség-Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa.

A konferencia szervezői és előadói szerint egy cég versenyképességét nagymértékben befolyásolja, mennyire tudnak a vezetők és a munkatársak együtt dolgozni, illetve képesek-e megújulni. A legújabb kutatások és fejlesztések ismeretét nemcsak munkahelyünkön, hanem életünk egyéb területein is kamatoztathatjuk legyen szó családról, munkahelyről vagy gyülekezetről.

„Az üzleti életben óriási szükség van lelkiségre, az egyházi életben pedig szakmaiságra. Ennek a kettőnek, a szakmaiságnak és a lelkiségnek a kombinációját adja a GLS” – mondta Illéssy János, a konferencia moderátora, aki a sajtótájékoztatón bemutatta a rendezvény külföldi előadóit, akik hitélettől függetlenül mind hiteles megtestesítői annak, hogy az üzleti életben miként lehet lélekkel létezni, szolgálatkészen állni a feladatokhoz, mi a jó cél ismérve.

A konferencia részletes programjáról és a jegyárakról itt tájékozódhatnak.

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás