2016. 07. 06.

Rangos keresztény vezetői konferencia helyszíne lesz Budapest

2016. október 7–8-án harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten, a MOM-ban a GLS (Global Leadership Summit) Nemzetközi Vezetői Konferenciát. A kétnapos vezetői műhelyen nyolc külföldi szakember – többek között amerikai lelkészek, sikerkönyvszerzők és üzletemberek – előadásai hangzanak majd el. A rendezvény célja, hogy a résztvevők jobb vezetővé váljanak, és elsajátítsanak egy olyan korszerű, gyakorlatias és egyben keresztény vezetői szemléletet, melynek alapja a Biblia és Jézus tanítása.

Kihívásokkal találkozol nap mint nap? A munkahelyeden olyan beosztásba kerültél, ahol koordinálnod kell egy csapat munkáját és felelős döntéseket hoznod? Vezetőként veszel részt a különböző szolgálatokban?
Felmerült már benned, hogyan lehetne jobban megszervezni, irányítani egy programot, vagy például egy csapatot szervezni, egy tábort vezetni? Szeretnél vezetni, de nem tudod, képes vagy-e rá igazán? Szeretnél tovább fejlődni?

Csatlakozz Te is ahhoz a közel 1.000 magyar vezetőhöz, akik az elmúlt két évben részt vettek a budapesti konferencián! Legyél te is egy olyan több száz ezer fős közösség tagja, amely ma a világ több mint 120 országában működik.

A szervezők és előadók célja, hogy a vezetői készségfejlesztés révén segítsék a gyülekezetek növekedését. A Chicago melletti, Bill Hybels lelkész által vezetett Willow Creek Gyülekezetből Észak-Amerika szerte 375 helyszínre élőben közvetítik az eseményt, majd ezt követően szerte a világon megrendezésre kerülnek a lokális GLS konferenciák, ahogy hazánkban is 2014 óta.

IMG_0813

A konferencián rengeteg lehetőség áll az érdeklődők rendelkezésére, hogy a saját képességeiket és az általuk vezetettekét tovább fejlesszék. A GLS egy bizonyítottan hasznos eszköz a résztvevők számára, akik arról számoltak be, hogy gyülekezetük, szervezetük, missziójuk sokkal hatékonyabban működik, miután részt vettek a konferencián.
A rendezvény magyarországi védnöke a Magyar Evangéliumi Szövetség – Aliansz és a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsa (MEÖT), mely 1943 óta kínál együttműködési fórumot a magyarországi egyházaknak és egyházi szervezeteknek.

A MEÖT tagegyháza többek között a Magyarországi Református Egyház, a Magyarországi Evangélikus Egyház és a Magyarországi Baptista Egyház,

A konferencián nyolc nemzetközileg elismert szakember mellett Lénárt Viktor előadásán is részt vehetsz, aki az esemény idei magyar előadója. Lénárt Viktor, vezetési szakértő, evangélikus lelkész, a GROW csoport vezérigazgatója, aki a munkája során nagyvállalatokkal dolgozik együtt felsővezetők fejlesztésén, szervezetfejlesztési és kultúraalakítási programok támogatásán.

Gyere, és fejleszd tovább képességeidet, hallgass meg világhírű, tapasztalt vezetőket, szakembereket, lelkészeket arról, ők hogyan gondolkoznak a vezetésről!

Bővebb információ, online regisztráció és jegyvásárlás a http://glshungary.org oldalon.
Beharangozó videó: https://www.youtube.com/watch?v=L2w8jnrMGmU
Közösségi oldal: https://www.facebook.com/glshungary/

 

Programajánló
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás