2016. 05. 19.

Böjte Csaba árváinak hálája – énekkel lepték meg Kovács Ákost

Kovács Ákos néhány hónappal ezelőtt 50 millió forintos rekordtámogatásban részesítette a Szent Ferenc Alapítványt. A népszerű énekes és szövegíró családjával a csíksomlyói búcsúba látogatott, ahol Böjte Csaba árvái „lecsaptak rá”, különleges produkcióval köszönték meg a nem mindennapi támogatást.

Ákos többször járt már Déván, szívén viseli Csaba testvér árváit, a most megtapasztalt élmény pedig minden bizonnyal megerősítette abban, hogy a lehető legjobb helyre került az általa utalt hatalmas összeg.

Csaba testvér – akit bátran nevezhetünk napjaink egyik legnagyobb példaképének – a következő kis rövid írással vezette fel az árvák meglepetését:

Lám olyan is van mikor nem Ákos énekel, hanem neki énekelnek a lányok és ő csak tapsol!!

Isten szép ajándékának tekintem, hogy az idei csíksomlyói búcsúra eljött Ákos is az ö gyönyörű családjával!! A búcsús szentmise utáni nagy forgatagban kapták el a lányaink és hívták meg vidám énekszóval a tusnádi Szent Lászlóról elnevezett otthonukba!!

Isten fizesse kedves Ákos amiért elfogadtad egy gyerekotthon meghívását és egy éjjelre magad is lakója lett a csíksomlyói Szent Istvánról elnevezett otthonunknak!!

Íme az ajándék, azaz a kis előadás, amivel meglepték Ákost:

Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás