2020. 11. 28.

A koronavírusos Barsi Balázs atya túl van a kritikus napokon

Múlt hét szerdán tudósítottunk róla, hogy a népszerű ferences szerzetes, Barsi Balázs atya koronavírussal kórházba került. Bár az eredményei alapján úgy tűnik, a kritikus ponton túljutott, a felépülés hosszabb időt fog igénybe venni.

„Minden jel szerint Balázs atya túl van a kritikus napokon (ezek szombat és vasárnap voltak), labor- és CT-eredményei alapján az látszik, hogy állapota stabilizálódott.” – olvasható Balázs atya Facebook-oldalán.
„Még gyengének érzi magát, ami természetes, de a közérzete jó, szervezete jól reagált a kezelésre, és nem is változtattak a gyógyszerelésén. Persze nagyon megtépázta a tüdejét a vírus, úgyhogy a gyógyulás folyamata minden bizonnyal hosszú lesz még, de ha a jelenlegi tendencia folytatódik, akkor nemsokára akár haza is engedhetik a kórházból.”
 
Barsi Balázs atyát ugyanabban a kórházban kezelik, ahol Böjte Csabát, kivel telefonon tudtak csak érintkezni. Csaba testvér nemrégiben élő videóban is tudott beszélni, melyben elmondta, hogy tervei ellenére sajnos kórházban kell zárnia ezt az évet. 
 

Az elmúlt napokban sokan érdeklődtek Balázs atya hogyléte felől. Hála Istennek jó hírekről tudunk beszámolni: Minden… 

hirdetés

Közzétette: Barsi Balázs OFM – 2020. november 27., péntek

Borítókép - Fotó: Barsi Balázs OFM Facebook-oldala
Hírek
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás