2020. 03. 19.

Újabb nyelv – arabul is elérhető az imaláncunk!

Több száz külföldi csatlakozott már az első napon a “Pánik helyett ima” elnevezésű imalánchoz, a mai naptól pedig már arab testvéreink számára is elérhető a kezdeményezés! Továbbra is az a célunk, hogy a koronavírus terjedése kapcsán felismerjük az ima erejét és átérezzük keresztény felelősségünket.

A tegnapi napon a 777 fordítói és munkatársai kilenc további nyelven tették elérhetővé az imaláncot, amelyhez a csatlakozás változatlanul ugyanaz:

hirdetés

1: Mondd el az imát, amelyet ezen a linken találsz!
2: Jelöld be a helyszínt a virtuális térképünkön, hogy mindenki láthassa, honnan csatlakozol az imalánchoz!

Azt követően, hogy 33 ezer magyar részvételével kezdődött meg az imalánc, a külföldiek közül is egyre többen találnak rá, hiszen tegnap óta több százan csatlakoztak közülük is: a legtöbben az angol nyelvet használták, majd a román és a német nyelvhasználók következnek.

Köszönettel kérjük, ha van külföldi vagy külföldön élő magyar ismerősöd, kérd meg hogy segítsen az imalánc terjesztésében, mert csak így van esélyünk, hogy még több emberhez eljusson a magyar kezdeményezés.

Csütörtökön újabb nyelven tettük elérhetővé az imaláncot, nem is akármelyiken, hiszen immáron arabul is lehet csatlakozni! Nem akármilyen tévhit, hogy minden arab muszlim, hiszen csak Egyiptomban tízmillió keresztény, de Irakban, Libanonban és Szíriában is jelentős a létszámuk. Bízunk benne, hogy a számukra távoli Magyarországról őket is be tudjuk vonni, és együtt tudunk imádkozni! 

Időközben felemelő üzeneteket kapunk, amelyek arról szólnak, hogy hogyan terjesztik az imaláncot, de van olyan is, aki elmondása alapján évek óta először vetett keresztet, hogy elmondja a rövid fohászt.

Pánik helyett ima
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás