2019. 02. 28.

Két keréken kollárét viselve – Hodász András atya a motoros szenvedélyéről

Nem mindennapi látvány egy pap motoron ülve, azonban Hodász András atyánál kevesebben várták a jó időt, amikor újra két keréken falhatja a kilométereket. Szenvedélyéről és a motorozás leírhatatlan élményéről  a #papifranko videójában mesélt!

“Sokan szokták mondani, hogy milyen érdekes dolog, hogy én motorozok, de én erre azt szoktam válaszolni, hogy milyen furcsa, hogy vannak akik nem motoroznak. Ez egy nagyon vagány és élvezetes dolog! Nem a sebesség az igazán élvezetes benne, hanem hogy a bőrödön érzed a suhanást. Az autóhoz képest sokkal nagyobb a világ, többet látsz, szebb a látvány. Nem véletlen, hogy a motorosok nagyon gyakran nem autópályán közlekednek, hanem kisebb utakon.

hirdetés

Én két éve motorozok, azóta ülök két keréken, a nagymotorra tavaly szereztem meg a jogosítványt. […]  Talán az egyik legnagyobb élményem az volt, amikor motorral mentem el a miskolctapolcai ministránstáborba. Gyönyörű napsütésben suhantam a motoron, megállásokkal együtt egy jó 3,5 órás utazás volt. Ez nem egy pontszerű élmény, hogy “hú valami történt”, hanem maga az utazás és a szabadságélmény az, ami semmi mással nem hasonlítható össze.”

A teljes videó:

 

#papifranko Hodász András Videók
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás