29. nap- Hallgass meg pár érvet!

Milyen hosszú 12 hét akkor, amikor egy gyermek életéről kell dönteni? Dubinyák Réka művészi kisfilmjét nézték meg a Kossuth Rádió VÁLASZ-UTAK című műsorában a Fiatalok az élet Szolgálatában közösség tagjaival, és arról beszélgettek, hogy mennyit ér a baba élete és mennyit számít az anya a félelme és magánya. Miért hallgatnak a legtöbben életük legnehezebb döntése előtt?

12 hét

12 HÉTMilyen hosszú 12 hét akkor, amikor egy gyermek életéről kell dönteni? Miért hallgatnak a legtöbben életük legnehezebb döntése előtt?KAPCSOLÓDJANAK BE, HAMAROSAN KEZDÜNK! 📟🔊📱Dubinyák Réka művészi kisfilmjét néztünk meg a Fiatalok az élet Szolgálatában közösség tagjaival, és arról beszélgettünk, hogy mennyit ér a baba élete és mennyit számít az anya a félelme és magánya…

Közzétette: Válasz-utak – 2019. március 22., péntek

 

A teljes adás itt érhető el.

 

A 35- 39 hetes magzat veséi és a mája teljesen kifejlődtek. A magzat “kigömbölyödik”, haja akár 5 cm hosszú is lehet, körmei is hosszúak már, az írisze már színes. Ez még nem a végleges színe, hiszen 1 éves koráig még változhat. A magzat felveszi a születési testhelyzetet. Fejjel lefelé, maga alá húzott lábakkal.

Kép: 35-39 hetes magzat