7

2023. December 7.

Mára egy hosszabb instrumentális dicsőítőzenét hoztunk nektek. Mélyüljetek el kicsit, imádkozzatok közben, vagy csak háttérben tegyétek be mosogatás, teregetés közben, hogy a gondolataitok fókuszában a mindennapi teendők közben is Jézus legyen. Nézzétek meg, hátha van kedvencetek a listán!

 

6

2023. December 6.

5

2023. December 5.

#adventikihívás

Válassz ki egy szomszédot, akár célzottan, akár ismeretlenül, és dobj be egy bátorító üzenetet a postaládájába. Vigyél egy kis fényt az ő adventjébe a kedvességeddel!

4

2023. December 4.

Mennyei Atyánk!

Hálát adunk a Te hűséges szeretetedért, mellyel akkor sem szűntél meg szeretni bennünket, amikor mi, emberek hátat fordítottunk Neked. Egyszülött fiadat adtad értünk, a mi életünkért. A mi kezünk azonban üres, semmivel nem tudjuk méltóképpen viszonozni a Te ajándékodat. Egyetlen dolgot tehetünk, kinyújtjuk feléd üres kezünket, és elfogadjuk a Te ajándékodat. Adj az idei adventben alázatos szívet nekünk, hogy feléd tudjunk fordulni, és minél mélyebben meg tudjuk élni a karácsony misztériumát!

Ámen

3

2023. December 3.

Kedves Olvasóink! Kedves Barátunk!

Idén igen rövid adventünk lesz, de ez nem azt jelenti, hogy rohannunk kell az ünnep felé. Arra hívunk, hogy készülj te is velünk a karácsony misztériumára az adventi kalendáriumunk segítségével, melyet immár hetedik alkalommal készítünk el nektek. Áldott készülődést, szép megéléseket, hogy karácsony napján mindnyájan Krisztus világosságánál ünnepelhessünk!

Szeretettel a 777 csapata