Videók Archives - 777
Kategória

Videók

Videók

Valentin-nap: több egymásra figyelésre biztat ez a frappáns reklám – VIDEÓ

A mobiltelefonunk már lassan tényleg mindenhol ott van velünk… Szinte képtelenek vagyunk letenni, kikapcsolni, még az olyan helyzetekben is, amikor sokkal fontosabb dolgok történnek körülöttünk – például a párunkkal randevúzunk. A Telekom egészen frappáns reklámja arról szól, hogy “A mobil segít ha távol vagytok. De eltávolít, ha közel.”

Olvass tovább

Videók

Mi a baj az Y-generációval? – VIDEÓ

A YouTube-ra hét napja került fel a magyar fordítás, és már több, mint 70 ezren nézték meg – és őszintén szólva ez nem meglepő! Simon Sinek brit/amerikai író és tanácsadó beszél az ún. Y-generáció problémáiról, akiknek korábban nem létező problémákkal kell megküzdeniük az életben. Rossz nevelési stratégia maradványaival lépnek a felnőtt életbe, ráadásul egy olyan világba, ahol a közösségi háló és a mobiltelefon uralkodik, de mindemellett a fiatalok képtelenek igazán mély kapcsolatokat létrehozni… Ez a videó Rólatok (is) szól.

Olvass tovább

ADVENT, Videók

Zseniális reakció a karácsonyi reklám visszautasítására

Nagy-Britanniában azért utasított vissza  egy karácsonyi reklámfilmet a Digital Cinema Media, mert úgy vélték, az „túl vallásos”. A filmecske mottója az volt: Christmas (Karácsony) Krisztussal kezdődik (Christmas begins with Christ). Az eseményről a Családháló számolt be. (A DCM semmilyen politikai vagy vallási reklámot nem hajlandó forgalmazni.)

Olvass tovább

ADVENT, Videók

Karácsonyi kisfilmek – 2. rész

5 (+1)-es sorozatunk második része következik. Minden páratlan napra egy páratlanul karácsonyi kisfilm! Kérem, a “de hát a másik cukibb volt” jellegű megjegyzéseket mellőzétek, tényleg nem könnyű sorba rakni, meg hát tényleg szubjektív kis lények vagyunk, node ettől (is) szép a világunk!

Olvass tovább