Kategória

Videók

ADVENT, Videók

Zseniális reakció a karácsonyi reklám visszautasítására

Nagy-Britanniában azért utasított vissza  egy karácsonyi reklámfilmet a Digital Cinema Media, mert úgy vélték, az „túl vallásos”. A filmecske mottója az volt: Christmas (Karácsony) Krisztussal kezdődik (Christmas begins with Christ). Az eseményről a Családháló számolt be. (A DCM semmilyen politikai vagy vallási reklámot nem hajlandó forgalmazni.)

Olvass tovább

ADVENT, Videók

Karácsonyi kisfilmek – 2. rész

5 (+1)-es sorozatunk második része következik. Minden páratlan napra egy páratlanul karácsonyi kisfilm! Kérem, a “de hát a másik cukibb volt” jellegű megjegyzéseket mellőzétek, tényleg nem könnyű sorba rakni, meg hát tényleg szubjektív kis lények vagyunk, node ettől (is) szép a világunk!

Olvass tovább

ADVENT, Portik-Bakai Melinda, Videók

Karácsonyi kisfilmek – Top 5 (+1) – 1. rész

Na jó, ha teljesen őszinte akarok lenni, akkor reklám(ok)ról van szó, de tipikusan az a reklám, amiben nem virít 34-es betűmérettel a reklámozandó cucc, hanem csak a végére teszik oda szolídan. És többnyire irtó cukik. És/vagy meghatóak. Az biztos, hogy inkább a lányok szájíze szerint rendezték a legtöbbet, no de ki veszi általában a karácsonyi ajándékot az egész családnak, plusz a férj családjának is…? :o)
Olvass tovább

Videók

Ha férfi vagy, légy férfi!!

Hamar Donát másfél hónapja indult vlog-sorozatában szórakoztató, érdekes és rövid videókban mesél olyan dolgokról, mint hogy milyen 23 évesen házasodni, mennyi stresszel jár egy esküvő megszervezése vagy épp friss házasként hogyan lehet beosztani a havi költségvetést.  Ez a videó egy kicsit más. Kevesebb, mint két és fél percben beszél a férfiasságról úgy, hogy azt mindenkinek érdemes meghallgatnia!

Olvass tovább