Hírek Archives - 777
Kategória

Hírek

Hírek

Egy pap, akiért örökké hálás lesz Kobe Bryant

Tavaly áprilisban Kobe Bryant, minden idők egyik legsikeresebb sportembere, befejezte húsz éves pályafutását, amire egy hatvan pontos mérkőzéssel tette fel a koronát. Felidézni sem könnyű, hogy milyen sikereket ért el karrierje során: ötszörös NBA-bajnok, kétszeres olimpiai bajnok, tizennyolcszoros All-Star válogatott és a harmadik legeredményesebb NBA játékos, aki valaha élt. Azonban kevesen ismerik hitéről és hogy milyen szerepet játszott ez abban, hogy túl tudjon lépni élete legsötétebb időszakán.

Olvass tovább

Hírek

Áder János a Fekete Madonnánál járt

Március 24-én tartották Piotrków Trybunalskiban, Lengyelországban Áder János és Adnrzej Duda köztársasági elnökök részvételével az idei Lengyel–magyar barátság napját, a híradások azt azonban nem említették, hogy Áder János és felesége magánlátogatásra a híres Mária kegyhelyre, Czestochowába, Jasna Gora kolostorába is ellátogatott. Olvass tovább

Hírek

Keresztény válások?! – Nincs válóok!

A házasság alatt bizonyára minden pár megtapasztalja annak nagyszerűségét és előnyeit, de nem tagadhatjuk, hogy hátrányokkal és más kellemetlen pillanatokkal is szembe kell nézni az évek során. Nem számít, mennyire szeretitek egymást, mint férj és feleség, alkalmanként biztosan lesznek nézeteltérések, félreértések. De elég ok ez arra, hogy feladjátok, és a válást válasszátok?

Olvass tovább

Hírek

Abortuszellenes tananyagért rángathatják vizsgálóbizottság elé a belga professzort

Stéphane Mercier, a vallon Leuven-i Katolikus Egyetem vendégelőadójaként olyan dokumentumot tett közzé diákjai számára, amely filozófiai nézőpontból érvel az abortusz ellen. Az egyetem vezetőségét felháborító esszé eredménye elsőként egy bizottsági vizsgálat, amelyben azt akarják kideríteni, hogy a vitatott anyag mégis milyen formában kerül felhasználásra a tanítás során. Olvass tovább

Hírek

Ima Londonért

Nem csak az Egyesült Királyságot, hanem egész Európát megérintette a szerda délutáni londoni terrortámadás, amelynek négy halálos áldozata, és legalább húsz sérültje van.

Olvass tovább