2017. 02. 21.

777 OFFLINE – Remek páros!

A 777 OFFLINE hétfő esti vendége Beer Miklós püspök atya. Az elkövetkező  napokban több érdekességgel szeretnénk felhívni a figyelmeteket az eseményre, amelyre a belépés ingyenes.

A 777 OFFLINE beszélgetősorozat második rendezvényét február 27-én, hétfőn este 19 órától tartjuk a Pázmány ITK aulájában. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy Beer Miklós váci püspök személyében, az egyik legnépszerűbb egyházi vezetővel fogunk kötetlenül beszélgetni. Mégpedig arról, hogy vajon hogyan tudunk napjainkban kereszténynek lenni, azzá válni, és annak maradni.

A beszélgetőtárs a 777 alapító-főszerkesztője lesz. Martí Zoltán személye leginkább azért érdekes, mert tavaly három napon keresztül forgatott a Püspök atyával. A Keresztény Élet munkatársai által alkotott film két különdíjat kapott a Lakiteleki Filmfesztiválon, mind a rendezőt, mind a riportert díjazták. Persze, az igazi érdem a püspöké, aki egyből nagyon őszintén és nyíltan válaszolt minden kérdésre. Érdekesség, hogy azóta nem találkozott egymással Martí Zoltán és Beer Miklós, de hétfőn este ugyanolyan jó hangulatban és tabuk nélkül fognak beszélgetni hitről, értékekről, és persze rólad is. A cikk alján megtalálod a regisztrációs űrlapot, szeretettel várunk!


Egyéb
hirdetés

Még nem érkezett hozzászólás