2016. 07. 04.

Egy hetes nyári csoda – ma kezdődött a Lelkes Napok

Amint arról már beszámoltunk nektek, ma kezdődött Vajtán a Katolikus Karizmatikus Megújulás ifjúsági tábora. Nyolcadik alkalommal veszek részt a Lelkes Napokon, végignéztem, hogyan nőtt egy harminc fős dinamikus nyári program egy több száz fiatalt megszólító országos szolgálattá. Ez a tábor egy csoda. Rengetegen tapasztalhatták itt meg Istent, kerülhettek közelebb Hozzá.

Hatalmas dolog látni minden évben, hogy Isten személyesen megszólít fiatalokat, látni, hogyan ragyog fel az arcuk. Olyan, mintha a harmadik naptól kezdve az ember tíz centivel a föld felett lebegne.

A 777 szerkesztőségéből többen is segítőként veszünk részt a táborban, igyekszünk napról napra megosztani veletek minél többet az itt elhangzó tanításokból, az itt tapasztalható csodákból.

Blog Kunszabó Anna
hirdetés

1 Komment

  • Válasz Noé Zoltán 2016. 07. 04. 21:18

    Néhány éve egy szerdai napra meghívták a Szervezők Csobánkára – az akkori helyszínre – a dicsőítő csapatunkat szolgálni az esti tanításra. Amikor megérkeztünk, épp a délutáni Szentmise zajlott. A jelenlévő kb 100 fiatal nagy része hétfő! óta volt ebben a táborban, mi pedig azt tapasztaltuk, hogy a Szentlélek csak úgy „hömpölyög kifelé” az emeleti nagyterem ajtaján. Ott állt a sok fiatal és egy szívvel, lélekkel dicsérték együtt az Urat! Akkor azt mondtuk többen, a mi gyermekeinknek is ebben a táborban a helyük nyaranta. Áldom az Istent, hogy megtaláltuk a Lelkes Napokat. Forrás az Úr!